Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Avanti opent volleybalplay-off met winst

Avanti opent volleybalplay-off met winst

30/07/2019 01:31 - John Zaalman

Avanti-aanvalster Mandy Harris (18) gaat op voor een smash tegen Yelyco2.

Avanti-aanvalster Mandy Harris (18) gaat op voor een smash tegen Yelyco2. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - De volleybalsters van Avanti zijn succesvol begonnen met de verdediging van de titel in de eerste klasse. In game 1 van de halve finale werd Yelyco 2 maandagavond met 25-13, 25-13 geklopt in de Anthony Nesty Sporthal.

Bij de kampioen was aanvalster Abigail Bourne ongenaakbaar. Zij scoorde vooral met haar krachtige serves en vaak ook middels technische ballen bij het net. Goede bijval kwam onder andere van jeugdspeelster Zoureena Koningverander. "Ik had meer verwacht van Yelyco 2, maar wij zijn met een missie gekomen", onderstreept Bourne.

Routinier Rachel Graanoogst schuift het verlies van Yelyco 2 in de schoenen van "een slechte voorbereiding. Maar we komen terug", belooft de spelverdeelster. Game 2 is vrijdagavond. In de andere serie maakte Yelyco 1 korte metten met Condor: 25-12, 25-13.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina