Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tour Denise Jannah door Kroatië geslaagd

Tour Denise Jannah door Kroatië geslaagd

28/07/2019 19:14 - Steven Seedo

Denise Jannah tijdens een optreden op het Isola Music Festival in Izola, Slovenië.

Denise Jannah tijdens een optreden op het Isola Music Festival in Izola, Slovenië. Foto: Comunità Autogestita della Nazionalità Italiana di Isola  

PARAMARIBO - De ‘Denise Jannah Hammond Xperienz Tour’ door Kroatië en Slovenië is een succes geworden. In de Kroatische stad Solin besloot de zangeres zondag haar tournee. "De concerten zijn goed ontvangen, overal had ik enthousiast publiek, mooie nagesprekken met mensen uit allerlei landen", vertelt zij aan de Ware Tijd.

Jannah verzorgde in totaal veertien optredens. "Elke avond vertelde ik waar ik vandaan kom, waar Suriname ligt en ik heb ook in het Sranan gezongen: een tekst van mezelf, 'Sari' en een mooie hertaling van Lydia Emanuels, die ze maakte op de jazzballad 'I'll be seeing you': dat werd 'Te m'e prakseri yu'." Jannah is uitgenodigd om in december als één van de gasten op te treden tijdens een groot jaarlijks kerstgala in de stad Bjelovar in Kroatië, waar ze op 15 juli haar tour begon.

De gevierde zangeres komt volgende maand naar haar geboorteland voor een optreden op het eerste Urban Heritage & Art Festival. "Ai, ik kom naar Suriname en ga optreden met de lokale collega's Ivan Ritfeld op piano, Jason Eduwaiti op bas en Edson Faerber op drums."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina