Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bromfietser 41ste verkeersdode

Bromfietser 41ste verkeersdode

28/07/2019 23:01 - Van onze redactie

Bromfietser 41ste verkeersdode

 

PARAMARIBO - Met het overlijden van Idito Zorgvol is de verkeersbarometer gestegen naar 41. De negentienjarige bromfietser werd woensdagmiddag aangereden en overleed vrijdagmiddag in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Volgens de politievoorlichtingsdienst die zondag het nieuws naar buiten bracht, vond de aanrijding plaats op de hoek van de Gladiolen- en Franchepanestraat. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de 21-jarige Venezolaanse autobestuurster Delianeela G. heeft verzuimd voorrang te verlenen aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding. De vrouw is niet in het bezit van een geldig rijbewijs en in verzekering gesteld.

Zorgvol, die met letsels door een ambulance werd afgevoerd, overleed twee dagen na het verkeersongeval aan zijn verwondingen. Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De zaak is voor verder onderzoek door de politie van Nieuwe Haven overgedragen aan de Verkeersunit Paramaribo.

 

Verkeersongeval Goede Verwachting

De kans bestaat dat de verkeersbarometer naar 42 stijgt. De Verkeersunit regio Midden onderzoekt namelijk de aanrijding van 25 juli rond kwart voor tien 's avonds te Goede Verwachting. De twintigjarige Fandja M. botste met zijn auto tegen twee elektriciteitsmasten waarbij één in tweeën brak. De auto sloeg vervolgens over de kop en ramde twee andere voertuigen die langs de weg geparkeerd stonden.

De volgende middag rond half drie stuitten burgers op het lijk van een man van gemengd ras, die in de buurt meer bekend was als 'Ingi'. Hij lag in een bosschage langs de weg waar het verkeersongeval had plaatsgehad. Het lijk is ter obductie in beslag genomen; een deskundige zal vaststellen of de man is aangereden en of hij ten gevolge van die mogelijke aanrijding overleden is.

Fandja M., die met zeer hoge snelheid heeft gereden over de weg en niet in het bezit is van een rijbewijs, verklaarde tegenover de politie dat hij niet had gemerkt dat hij iemand had aangereden. De man, die geen noemenswaardige letsels had, is in verzekering gesteld. Nabestaanden van 'Ingi' worden opgeroepen om in contact te treden met de politie van het bureau Santo Dorp of de afdeling Forensische Opsporing.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina