Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • U19-volleyballers tweede in Caribisch toernooi

Volleyballers Suriname semikampioen Caribisch toernooi

27/07/2019 21:33 - John Zaalman

Team Suriname na de verloren U19-jongensfinalewedstrijd op Jamaica tegen Barbados.

Team Suriname na de verloren U19-jongensfinalewedstrijd op Jamaica tegen Barbados.  

PARAMARIBO - Het Surinaamse jongensteam is op Jamaica U19-semikampioen geworden in het Caribisch kampioenschap volleybal. Barbados toonde zich zaterdagavond in de finale de sterkste: 25-15, 25-16, 29-31, 25-19.

In de sporthal van het GC Foster College of Physical Education and Sport konden Jason Lesperans, Shemar Jameson en anderen niet echt in hun spel komen, zegt meisjescoach Janice Valies tegen de Ware Tijd. "Het blok van Barbados was de deciding factor", meent Valies. "Behalve dat de verdediging van Suriname niet werkte, werden onze aanvallers ook gestopt aan het net."

Pas in de derde periode kwam TeamSu in zijn spel. Nadat ploegen elkaar naar het einde zes keer in evenwicht hielden, bracht Suriname de seriestand na twee fouten van Barbados terug: 31-29. Ook in de vierde periode verkocht Suriname zijn huid duur, maar uiteindelijk moesten de jongens het hoofd buigen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina