Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • U18-meisjes Caribisch volleybalkampioen

U18-meisjes Suriname Caribisch volleybalkampioen

27/07/2019 18:53 - John Zaalman

Het Surinaamse meisjesteam werd U18-kampioen in Jamaica.

Het Surinaamse meisjesteam werd U18-kampioen in Jamaica. Foto: Chantal Karsters  

PARAMARIBO - De U18-meisjes van Suriname zijn ongeslagen kampioen geworden van het Caribbean Zonal Volleyball Association (Cazova) toernooi op Jamaica. In de finalewedstrijd van zaterdagmiddag in de sporthal van GC Foster College of Physical Education and Sport werd Barbados met 25-8, 25-21, 25-23 verslagen.

Shaniva Balkaran, Sarah Marcus, Zefanya Sporkslede namen Suriname op sleeptouw. Balkaran was vooral vanaf de serveerlijn dodelijk. Libero Ketura Heymans kweet zich in de verdediging goed van haar taak.

In de tweede set zorgden unforced errors van Suriname in de pass en verdediging voor een dip, zegt Verdy Getrouw, die de wedstrijd van dichtbij gadesloeg. "Balkaran deed het heel goed in de set waardoor onze aanvalsters afmaakten", laat de jongenscoach weten.

In de derde periode tapte Barbados uit een ander vaatje. Bij 17-18 bracht Balkaran Suriname vanaf de serveerlijn op gelijke hoogte voordat het ongeslagen kampioenschap uiteindelijk met een 25-23 zege in de wacht werd gesleept.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina