Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk 'Ingi' aangetroffen aan Goede Verwachtingweg

Lijk 'Ingi' aangetroffen aan Goede Verwachtingweg

26/07/2019 22:15 - Van onze redactie

De politie brengt het stoffelijk overschot van ‘Ingi’ naar de lijkenwagen.

De politie brengt het stoffelijk overschot van ‘Ingi’ naar de lijkenwagen. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Het lijk van een man die bekend was als 'Ingi' is vrijdagmiddag op de berm langs de Goede Verwachtingweg aangetroffen. Hij werd donderdagavond vermoedelijk aangereden.

Het voertuig dat waarschijnlijk werd bestuurd door een tiener, raakte vervolgens twee elektrische masten, voordat het een andere auto langs de weg ramde en tot stilstand kwam. Volgens een ooggetuige vluchtten twee mannen uit het voertuig, terwijl de bestuurder achterbleef.

De politie die donderdagavond voor onderzoek ter plaatse was, nam de aangerichte schade op en nam het voertuig in beslag. De bestuurder werd naar post Santo Dorp afgevoerd waar hij werd voorgeleid. Hij was niet in het bezit van een geldig rijbewijs.   

Vrijdagochtend merkte de eigenaar van een monteurzaak dat 'Ingi', die geen vaste verblijfplaats had en in een voertuig op zijn perceel bleef, niet kwam opdagen. Hij besloot een zoektocht in de buurt te starten, maar zonder het gewenste resultaat.

's Middags ging hij samen met zijn kinderen op onderzoek uit omdat zij na de botsing geluiden als schoten hadden gehoord. Niet ver van de werkplaats vonden zij het ontzielde lichaam van 'Ingi', op de berm langs de weg. De politie vond ook onderdelen van een voertuig in de directe omgeving van het lijk.

Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. De juiste personalia van 'Ingi' zijn nog niet bekend. De politie van Santo Dorp onderzoekt de zaak.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina