Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie info over bootongeluk Surinamerivier

Politie geeft informatie vrij over bootongeluk Surinamerivier

22/07/2019 15:16 - Van onze redactie

Politie geeft informatie vrij over bootongeluk Surinamerivier

De boot (achter) wordt door de politie naar een aanmeersteiger langs de Surinamerivier gesleept voor het verder onderzoek. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Het dodelijk slachtoffer van het bootongeluk zondagmiddag op de Surinamerivier is de 32-jarige Stefan Veldkamp. De twee andere opvarenden, S.R. en K.M., beiden 48 jaar, raakten zwaargewond en zijn opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Volgens de politie voeren de drie mannen vanuit Domburg richting de Wijdenboschbrug. Ter hoogte van het Suralco-dok verloor de motorist vermoedelijk de controle over de besturing, waadoor de boot van de rivier geraakte en tot stilstand kwam in het mangrovebos langs de oever.

Veldkamp was op slag dood. De twee anderen raakten ernstig gewond. Ze zijn met een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Eén hunner ligt op de Intensieve Care Unit. De politie van Paranam is belast met het verdere onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina