Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • U20-voetbalselectie verliest laatste wedstrijd

U20-vrouwenvoetbalselectie verliest laatste groepswedstrijd

21/07/2019 23:12 - Marciano Millerson

De meisjes U20 voetbalselectie.

De meisjes U20 voetbalselectie. Foto: collectie Aisa Smit  

PARAMARIBO - De U20-vrouwenvoetbalselectie heeft haar kwalificatie voor het Concacaf-kampioenschap zondagmiddag met een nederlaag afgesloten. Tegen gastland Guyana gingen de Surinaamse meisjes met 1-3 ten onder. De westerburen hadden bij rust een 3-0 voorsprong.

Tryfosa Sastrokromo was verantwoordelijk voor het Surinaamse doelpunt. De selectie sluit de kwalificatiereeks met één zege (op Antigua en Barbuda; 5-0) en drie verliespartijen (tegen Saint Lucia 3-4, tegen Bermuda 1-6 en tegen Guyana 1-3). Guyana en Saint Lucia plaatsten zich als nummers één en twee voor de knock-outfase.

Volgens bondscoach Aisa Smit hebben de meiden tegen het buurland strijd geleverd. "Ze hebben goed gepresteerd. Het was één van hun beste wedstrijden", aldus Smit. Guyana beschikt over een aantal meisjes die in Canada op een voetbalschool zitten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina