Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Personen aangevallen door piranha’s

Personen aangevallen door piranha’s

21/07/2019 18:45 - Van onze redactie

De verwonding van één van de slachtoffers na een beet van een pireng.

De verwonding van één van de slachtoffers na een beet van een pireng. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Meer dan vier personen zijn de afgelopen drie weken aangevallen door piranha's (pirengs) bij een ontspanningsoord aan de Surinamerivier in district Para. Op de locatie, een voormalige plantage, worden ook woningen verhuurd.

Haast alle slachtoffers werden aan hun voeten gebeten. Onder hen behoort een negenjarig meisje, van wie een teen werd weggebeten. Ze werd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht voor verdere verpleging.

De Ware Tijd verneemt dat de bewoners van het gebied op de hoogte zijn van de incidenten. Het is niet bekend of de nodige instanties in kennis zijn gesteld. Ook is het onduidelijk of er voorzorgsmaatregelen zijn getroffen door de leiding van het ontspanningsoord.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen