Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dode bij aanrijding Martin Luther Kingweg

Dode bij aanrijding Martin Luther Kingweg

21/07/2019 15:15 - Van onze redactie

De Forensische Opsporing van de politie bezig met haar onderzoek.

De Forensische Opsporing van de politie bezig met haar onderzoek. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Bij een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van de Ramgoelamweg is er zondagochtend een man overleden. Met het heengaan van de bestuurder staat de verkeersbarometer landelijk op 40.

De Ware Tijd verneemt dat het voertuig over de Martin Luther Kingweg reed richting Latourweg. De bestuurder zou een ander voertuig hebben ingehaald en verloor waarschijnlijk de controle over het stuur. Het voertuig kwam tegen de voorrijder aan en ramde op de rechterberm een elektriciteitsmast.

De bestuurder werd door omstanders uit het voertuig gehaald en op het wegdek gelegd. Bij de komst van de ambulance bleek dat de man geen teken van leven vertoonde. Een arts stelde officieel de dood vast, waarna het ontzielde lichaam werd afgevoerd.

In afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk in beslag genomen voor obductie. De personalia van de overleden autobestuurder waren niet direct bekend. Beide voertuigen zijn in beslag genomen. De politie van Livorno is belast met het verdere onderzoek. 

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina