Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Uitverkochte shows tonen liefde publiek’

'Uitverkochte shows tonen liefde publiek’

20/07/2019 04:48 - Steven Seedo

De stand-upcomedian Roué Verveer is klaar voor de show.

De stand-upcomedian Roué Verveer is klaar voor de show. Foto: Collectie Roué Verveer  

PARAMARIBO - De uitverkochte opvoeringen van zijn onemanshow ‘Verveer Tori’ tonen de liefde die het publiek in Suriname voor hem heeft. Dit zegt stand-upcomedian Roué Verveer tegen de Ware Tijd. “De liefde is wederzijds”, vult hij aan.

Het is volgens de stand-upcomedian ongelooflijk dat de shows al drie maanden van tevoren uitverkocht zijn. "Ik denk dat ik het te danken heb aan het feit dat ik de mensen nooit heb teleurgesteld. Er is een vertrouwen bij de mensen, ze zeggen 'als je naar Roué gaat, ga je hard lachen', en het is nu zaak dat ik dat weer laat gebeuren."

Verveer arriveert zaterdag in Suriname. Dezelfde avond treedt hij op als 'Star in the Bar' in "Dream Café". Op de vraag of het publiek weer vier jaar moet wachten op een nieuwe onemanshow zei hij het volgende: "Dat weet ik niet. Ik kom pas naar Suriname wanneer ik genoeg goed materiaal heb."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina