Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tjon En Fa succesvol in Italië

Tjon En Fa succesvol in Italië

20/07/2019 06:01 - Terence Oosterwolde

Jaïr Tjon En Fa (boven) won de Piceno Sprint Cup in Italië.

Jaïr Tjon En Fa (boven) won de Piceno Sprint Cup in Italië.  

PARAMARIBO - Jaïr Tjon En Fa heeft een eerste en een vijfde plaats behaald in de derde International Piceno Sprint Cup in Italië. De Surinaamse baanwielrenner won donderdag goud op de 200 meter sprint en eindigde vrijdag als vijfde op de keirin.

Zaterdag doet Tjon En Fa in de Italiaanse stad Ascoli Piceno mee aan de tweede Grand Prix Città di Ascoli Piceno. Net als de sprint cup is ook deze class 2-wedstrijd onderdeel van de UCI Grand Prix. De Surinamer, die uitkomt voor het UCI-WCC-team, bereidt zich voor op de Pan-Am Games in Lima, Peru.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina