Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Robinhood verliest dure punten tegen Santos

Duur puntenverlies Robinhood

20/07/2019 20:46 - Van onze redactie

Duur puntenverlies Robinhood

 

PARAMARIBO - Robinhood heeft zichzelf geen dienst bewezen in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond. De ongeslagen koploper kwam zaterdag in Nickerie niet verder dan 0-0 tegen het thuisspelende Santos.

De verwachtingen waren over het algemeen dat Robinhood het varkentje wel zou wassen in het rijstdistrict. Niet alleen omdat Santos slechts elfde staat, maar in de vorige ontmoeting had 'Bin' er acht ingeschoten tegen Botopasi.

Maar in Nickerie was er van die productiviteit niets te merken. Integendeel, het was Santos dat vóór de rust de beste kansen had en zelfs had moeten scoren. In de tweede helft speelden de bezoekers beter, maar de goals bleven uit.

Alle blikken zijn door deze 0-0 nu gericht op zondag wanneer nummer drie Leo Victor en runner-up Inter Moengotapoe de degens kruisen in het Franklin Essed Stadion. Een winst van Inter Moengotapoe betekent namelijk dat die ploeg Robinhood tot op één punt nadert. Na dit weekend heeft de top drie elk nog twee duels voor de boeg.

Overige uitslagen: Transvaal - Broki 1-1; ACoconut - Botopasi 3-1; West United - Voorwaarts 2-0; WBC - Nishan '42 3-0; PVV - SNL 2-1.

Schema zondag: Papatam - Notch (Ronnie Brunswijk Stadion/16:30 uur); Leo Victor - Inter Moengotapoe (Franklin Essed Stadion/18:00 uur).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina