Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dronken bestuurder aangehouden

Dronken bestuurder aangehouden

20/07/2019 15:28

Dronken bestuurder aangehouden

 

PARAMARIBO - De 34-jarige Ashwin J. is aangehouden door de politie van Santo Boma wegens rijden onder invloed van alcohol en rijden zonder rijbewijs. Ashwin J. reed over de Tampoeaweg toen hij plotseling controle verloor over het stuur. Hij kwam tegen een mast van een telecombedrijf aan en belandde in een trens.

Ashwin J. en een mede-inzittende raakten daarbij gewond. De bestuurder klaagde over lichaamspijn en was niet in staat een blaastest te ondergaan. Hij en de mede-inzittende zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beide personen werden voor medische behandeling opgenomen, aldus de politie zaterdag op haar website.

Woensdag werden ze ontslagen uit het ziekenhuis en dezelfde dag werd Ashwin J. in verzekering gesteld voor het besturen van een voertuig onder invloed van alcohol, rijden zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs en het veroorzaken van een aanrijding waarbij zijn mede-inzittende zwaar lichamelijk letsel heeft opgelopen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina