Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Haroen' komt oktober vrij

'Haroen' komt oktober vrij

19/07/2019 08:05 - Steven Seedo

De zanger ‘Haroen’ van Corona Band.

De zanger ‘Haroen’ van Corona Band. Foto: Corona Band  

PARAMARIBO - De zanger ‘Haroen’ van Corona Band komt in oktober vrij. Dat meldt de muziekformatie donderdag op Facebook. “Peeps! We hebben het volgende nieuws binnen. Haroen is vandaag voorgeleid en zal zich in oktober weer vrijelijk onder ons/fans begeven.”

Haroen, die eigenlijk Wendel Bendt heet, werd op 6 juli na terugkeer van de Keti-Koti Tour in Suriname op Schiphol aangehouden op verdenking van drugssmokkel. Hij werd donderdag in Nederland voorgeleid. Haroen zingt de nieuwe hitsingle 'Scheveningen' ('We gaan leuke dingen doen') van Corona Band.

Twee dagen na zijn aanhouding maakte de band bekend ondanks de "zware klap" als "één man achter Haroen" te blijven staan. "Er zijn vermoedens, maar zolang er geen officiële tenlastelegging van Justitie bekend is, doen wij als overige bandleden er verstandig aan, om voorlopig niet mee te doen aan speculaties."

Nu Bendt is voorgeleid en bekend is dat hij over drie maanden vrijkomt zegt Corona over te gaan tot de orde van de dag. Tegenover de Ware Tijd wil de leiding van de band niet veel kwijt over de voorgeleiding en bewaring van 'Haroen'. "Ons is door zijn partner het vonnis medegedeeld en dat hebben wij op de site geplaatst. Voor ons is het case closed", reageert bandleider Cliff Ost op vragen van dWT.

Over het handelen van de voorzanger en wat de groep daarvan vindt, wil Ost niets zeggen. "Ik denk dat u Haroen zelf de vragen kunt stellen in oktober. Wij zullen als band, zodra de gelegenheid zich voordoet, deze gebeurtenis diepgaand met Haroen bespreken en er lering uit trekken. Daarna zal de focus liggen op de ontwikkeling van de band en het entertainen van onze fans."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina