Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volleybalsters Survos 1 domineren

Volleybalsters Survos 1 domineren U15-competitie

18/07/2019 01:01 - John Zaalman

Survos 1-aanvalster Zefanya Sporkslede smasht de bal tegen SVV.

Survos 1-aanvalster Zefanya Sporkslede smasht de bal tegen SVV. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Survos 1 is in de U15-meisjescompetitie van de Surinaamse Volleybalbond bezig aan een sterk seizoen. De ploeg van Eric Aikman en Talitha Marcus stuurde de Scholenvolleybalvereniging (SVV) woensdagmiddag met lege handen terug: 25-15, 25-8.

De winst in de Ismay van Wilgen Sporthal was de derde uit evenveel confrontaties tegen de ploeg van Claudius Straal en Richardo Soerodikromo en overall negende op rij in de competitie. SVV begon met een 4-0 voorsprong voordat Survos 1 terugveerde en volledig overnam.

"Mijn speelsters waren aan het begin besluiteloos en twijfelachtig in het veld", zei Aikman over de achterstand aan het begin van de openingsset. "Daarna is het beter gegaan." Soerodikromo meende dat zenuwen zijn SVV-speelsters parten speelden. "Ze maakten ook keer op keer dezelfde fouten." Het gros van zijn speelsters is pas vijf maanden in training.

In de vrouwenhoofdklasse plaatste Gideon zich voor de play-off door Yellow Birds in straight sets (25-14, 26-24, 25-23) te verslaan. De andere play-offteams zijn meervoudig titelverdediger Condor en Yelyco.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina