Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Marvin Halden wint Mr. Caribbean Island-contest

Marvin Halden Mr. Caribbean Island Continental 2019

11/07/2019 22:24 Error parsing XSLT file: \xslt\artikelAuteur.xslt

Marvin Halden (midden) met het certificaat en de sjerp die aangeven dat hij is verkozen tot Mr. Caribbean Island Continental.

Marvin Halden (midden) met het certificaat en de sjerp die aangeven dat hij is verkozen tot Mr. Caribbean Island Continental. Foto: Collectie Halden  

PARAMARIBO - Het is hem eindelijk gelukt. Marvin Halden straalt! Hij heeft de hand weten te leggen op de eerste plaats van de Mr. Caribbean Island Continental 2019. De afgelopen jaren worden schoonheidswedstrijden voor mannen steeds populairder. “Ze zijn inderdaad big business aan het worden en de populariteit neemt steeds meer toe”, bevestigt Halden. Het is in ieder geval geen ‘makkie’ om deel te nemen aan zulke contesten.

Niet alleen omdat voor deelname veel geld nodig is, maar ook vanwege de persoonlijke toewijding van tijd, training en voorbereiding. "Kijk, zoals ik nu in augustus naar Chicago moet, dan start ik morgen weer met trainen. Ik moet heel erg letten op wat ik eet, zoeken naar sponsoren, zorgen dat mijn algemene ontwikkeling op peil blijft en correct Engels praten oefenen." Met het winnen van deze titel zal Halden in Chicago in augustus deelnemen aan een groter contest waaraan winnaars van andere steden zullen deelnemen.

"Mr. Continental is een heel groot contest die in verschillende steden van de VS wordt gehouden. De winnaars van elk contest zullen deelnemen aan het grote event." Halden is zeer blij met deze overwinning maar ook met de ervaringen die hij heeft opgedaan met deze organisatie. Naast de hoofdprijs heeft Halden ook een aantal andere prijzen, een geldbedrag en vier subtitels in de wacht weten te slepen namelijk: Best Formal Wear, Best Interview, Best Swimwear and Best Question and Answer. Zoveel subtitels had hij naar eigen zeggen totaal niet verwacht.

Aan de competitie die voor het eerst gehouden werd op Curaçao - waar vooral veel missverkiezingen worden gehouden - deed ook de Surinaamse Angelo Wijngaarde mee. Helaas viel hij niet in de prijzen. Halden begrijpt dat misschien niet iedereen zijn keuzes snapt. "Iedereen heeft een doel in het leven. En het belangrijkste is dat je achter je doel staat en het beste eruit haalt. Je moet gewoon nooit opgeven in het leven. En het is altijd de Surinaamse vlag waarmee ik zwaai. Ik draag hiermee mijn land op een positieve manier uit."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina