Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • First lady start met schooltassenproject

First lady start met schooltassenproject

11/07/2019 18:51

De first lady is donderdag gestart met haar schooltassenproject.

De first lady is donderdag gestart met haar schooltassenproject. Foto: NII  

PARAMARIBO - Presidentsvrouwe Ingrid Bouterse-Waldring heeft donderdag een aanvang gemaakt met het landelijke schooltassenproject. De eerste tassen zijn uitgereikt op de Openbare School Clevia, de GV Callenderschool en OS Geyersvlijt. Het NII maakt hier melding van in een persbericht.

Het Bureau van de First Lady zal ongeveer tienduizend schooltassen verstrekken. Er is vroeg een aanvang gemaakt met de distributie, omdat de ouders hiermee een stukje geruststelling krijgen over het feit dat hun kind al een schooltas met inhoud heeft.

Bouterse-Waldring riep de leerlingen op hun best te blijven doen op school, omdat het hebben van diploma's zeer belangrijk is. Ze drukte de schoolgaanden die regelmatig gebruik maken van social media op het hart, om de positieve zaken over te nemen.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen