Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Powerhouse: trainingen, connsultancy en coaching

Powerhouse voor trainingen, consultancy en coaching

10/07/2019 06:56 - Amanda Palis

De officiële lancering van Organizational Transformers NV.

De officiële lancering van Organizational Transformers NV. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - Dat het nieuwe management- en consultancybedrijf een samenbundeling van krachten is, was duidelijk bij de officiële lancering van Organizational Transformers NV (OTNV). “Via deze fusering willen wij inspelen op de behoefte van het bedrijfsleven door onze diensten aan te bieden op een integrale manier”, vertelt Marciano Lie-A Young, één van de vier partners.

Dat vier individuele consultancybedrijven met verschillende disciplines zich samenbundelen is zeker een unicum, vindt partner Gail Meyer. "Binnen deze sector hoor je niet vaak dat men samenbundelt om het maximale te kunnen bieden aan het bedrijfsleven. Individueel werken is ook prima, maar samen bereiken we veel meer."

De twee andere partners zijn Marvin Pollack, oprichter van Impact Coaching, en Tom Helderweirt van Helderweirt Consultancy. Zij hopen een impact te hebben op het bedrijfsleven. "Wij bieden een op maat gemaakt product aan dat niet alleen past bij onze cliënten en hun bedrijven, maar blijven aan tot wij een succesvolle implementatie van het plan zien", geeft Pollack aan.

De fusie van de vier bedrijven was voor Helderweirt een logische stap in zijn zestien jaar lange carrière in Suriname. "Om continuïteit vast te stellen is het voor mij in elk geval logisch geweest om mee te partneren in deze fusering. Je wordt ouder en kunt het niet alleen, vooral als je wilt zien dat je werk wordt voortgezet", zegt Helderweirt.

Een andere manier waarop OTNV zich wil onderscheiden is door internationaal gecertificeerde trainingen aan te bieden. Dat zal geschieden via Door International, een wereldwijd trainingsnetwerk dat in meer dan 107 landen actief is in verschillende branches en disciplines.

"Wij zijn blij dat wij deel uitmaken van de wereldwijde Door-familie en dat wij uit een netwerk van ongeveer achthonderd internationale trainers en coaches kunnen putten voor het bedrijfsleven in Suriname." Internationale bedrijven zoals Microsoft, Starbucks en Harley Davidson maken gebruik van de diensten die Door International biedt, maar volgens Ricardo Lilo, CEO van het wereldwijde management- en consultancybedrijf, is OTNV de enige erkende partner in het Caraïbisch gebied.

"Wij hebben een paar jaar geleden vernomen dat er een ander bedrijf opereert onder dezelfde naam, maar OTNV is de enige die tot nu toe stappen heeft ondernomen om in de licentie te investeren", vertelt Lilo die verwijst naar Door Advisory Suriname. Volgens Lilo, was dit bedrijf in 1981 onderdeel van de nu opgeheven Nederlandse branche.

"Ik kocht het bedrijf over in 2001 en heb het verder uitgebreid. Dat er een ander bedrijf onder dezelfde naam opereert, vinden wij natuurlijk jammer, maar we focussen ons niet daarop, we werken en gaan door met OTNV", benadrukt Lilo. OTNV biedt consultancy, training en coaching in leiderschap, projectmanagement en strategisch management. Ook is zij de licentiehouder van Ken Blanchard- en John Maxwell-trainingen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina