Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gemeente geeft aan familie brandslachtoffers

Handelingen doneert SRD 3000 aan nabestaanden woningbrand

09/07/2019 22:42

Handelingen doneert SRD 3000 aan nabestaanden woningbrand

Foto: Handelingen Ministeries  

PARAMARIBO - De christelijke organisatie Handelingen Ministeries heeft een bedrag van SRD 3.000 gedoneerd aan de nabestaanden van de vier kinderen die omgekomen zijn tijdens de woningbrand aan de Ellestraat te Latour. De organisatie, die haar diensten houdt in dezelfde buurt, voelt zich verplicht om deze bijdrage te doen, laat zij dinsdag weten in een persbericht.

"We moeten niet alleen praten over het evangelie, maar ook het evangelie demonstreren. Jezus was altijd daar om de mensen in nood te helpen en dat voorbeeld moeten we opvolgen", aldus voorganger Johannes Pinas van de kerkelijke organisatie. Tijdens de twee diensten die de kerk elke zondag houdt, hebben kerkleden geld ingezameld en gebeden voor de nabestaanden. "Wij geloven dat God deze mensen zal troosten." Bij de overhandiging heeft Pinas de nabestaanden moed in gesproken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina