Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Marktverkoper opgepakt wegens heling

Marktverkoper opgepakt wegens heling

06/07/2019 21:23

Marktverkoper opgepakt wegens heling

 

PARAMARIBO - De marktpolitie heeft dinsdag tijdens een surveillance op de Centrale Markt de dertigjarige Romero S. aangehouden wegens vermoedelijke diefstal, heling of verduistering van apparaten. De verdachte verkocht een aantal zaktelefoons, een set airpieces, een powerbank en een tablet maar hij kon geen zinnige verklaring afleggen over de herkomst van de spullen.

Romero S. werd daarm aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, meldt het Korps Politie Suriname zaterdag op zijn website. De spullen zijn in beslag genomen omdat het vermoeden bestaat dat die van misdrijf afkomstig zijn. De politie van het ressort Centrum onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina