Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nieuw-Nickerie verfraaid met digitale klok

Nieuw-Nickerie verfraaid met digitale klok

02/07/2019 05:57 - Beta Debidien

Deze digitale klok siert sinds kort het centrum van Nieuw-Nickerie.

Deze digitale klok siert sinds kort het centrum van Nieuw-Nickerie. Foto: Beta Debidien  

NIEUW-NICKERIE - In het centrum van Nieuw-Nickerie prijkt sinds zaterdag een heuse digitale klok. De nieuwe verfraaiing staat in het midden van het gedempt deel tussen de Oost- en Westkanaalstraat. “Het gaat om een schenking aan de gemeenschap van Nickerie door Trustbank Amanah in verband met de viering van onze eerste lustrum, op 7 maart 2019”, zegt bankdirecteur Maureen Bhajoeri.

De klok toont zowel de tijd als de temperatuur. "Beide functionaliteiten kunnen een belangrijke rol spelen voor de economische activiteiten in het rijstdistrict en voor elk individu." Met de digitale klok in het centrum van Nieuw-Nickerie, waar er dagelijks een grote toeloop is van mensen, biedt de bank zicht op de exacte tijd en temperatuur.

"Een mooi geschenk waarvan een ieder gebruik zal maken. Ook wij uit de polders die het centrum vaak bezoeken", zegt Rakesh Kanhai. Hij pleit ervoor dat andere bedrijven het goede voorbeeld van de Trustbank Amanah overnemen en op hun beurt andere buurten in het centrum opknappen, zodat Nieuw-Nickerie echt toeristisch aantrekkelijk wordt.

"Wij proberen ook een bijdrage te leveren aan een stukje stadsverfraaiing", zegt Rick Soedamah, chief commercial officer van de bank. Zowel Trustbank Amanah als SIB Signs & Designs, die de schenking mede mogelijk heeft gemaakt, vinden dat ze hierdoor hun sociaal-maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel naar de gemeenschap tonen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen