Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • AANGEBODEN: Verdere bevrijding noodzakelijk

AANGEBODEN: Verdere bevrijding van lichaam en geest noodzakelijk

01/07/2019 16:46

De redactie van DWT Publishing NV stelt lezers in de gelegenheid stukken in te zenden ter publicatie. In principe worden alle ingezonden artikelen opgenomen, tenzij de inhoud schadelijk, kwetsend of beledigend is voor derden. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van DWT Publishing NV. De redactie behoudt zich het recht voor om stukken niet te plaatsen, of in te korten of te redigeren zonder dat die uit hun context worden gehaald.

De redactie van DWT Publishing NV stelt lezers in de gelegenheid stukken in te zenden ter publicatie. In principe worden alle ingezonden artikelen opgenomen, tenzij de inhoud schadelijk, kwetsend of beledigend is voor derden. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van DWT Publishing NV. De redactie behoudt zich het recht voor om stukken niet te plaatsen, of in te korten of te redigeren zonder dat die uit hun context worden gehaald.  

PARAMARIBO - Er zijn geen slaven meer in Suriname. Dit betekent dat niemand meer eigendom is van een ander. Het lichaam is bevrijd en de bevrijding van de geest vindt gestadig en met steeds meer besef plaats. Nu na 156 jaar afschaffing van de slavernij, is het noodzakelijk dat nazaten van slaven verder werken aan de daadwerkelijke bevrijding van hun denken en handelen.

Dit is een boodschap die overigens geldt voor elk individu, ongeacht etnische afkomst. Anno 2019 is op verschillende momenten duidelijk dat individuen worden behandeld als eigendom van een ander. Deze subtiele vorm van slavernij kenmerkt zich door het afhankelijk maken en houden van personen door middel van basisvoorzieningen zoals voedselpakketten en financiële incentives.

Deze burgers, ook al zijn zij het niet eens over de gang van zaken, durven zich niet uit te spreken over zaken die van belang zijn. De Nationale Partij Suriname (NPS) is tegen elke vorm van slavernij.

Nationale Partij Suriname

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina