Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Miss & Mister Tropical Beauties met een twist

Miss & Mister Tropical Beauties met een twist

01/07/2019 08:16 - Audry Wajwakana

De nieuwe kandidaten voor de Miss & Mister Tropical Beauties Suriname 2019 zijn in Courtyard by Marriott gepresenteerd aan sponsoren, familieleden, de pers en voormalige missen en misters.

De nieuwe kandidaten voor de Miss & Mister Tropical Beauties Suriname 2019 zijn in Courtyard by Marriott gepresenteerd aan sponsoren, familieleden, de pers en voormalige missen en misters. Foto: Collectie Gitanjali Ragoebarsingh-Thakoer  

PARAMARIBO - Anders dan bij voorgaande edities mogen mannen met kinderen dit jaar meedingen naar de titel 'Mister Tropical Beauties Suriname 2019'. Dat is één van de vele veranderingen die de Stichting Beauties of Suriname Pageant heeft doorgevoerd voor de achtste editie van Miss & Mister Tropical Beauties Suriname 2019.

De schoonheidsverkiezing is dit jaar opgedeeld in twee delen: op 4 juli wordt in de Banquet Hall van Hotel Torarica het 'Who Are They?'-evenement gehouden, inclusief de talentenronde. De finaleshow met de top drie van de gekozen talenten volgt op 4 augustus in de Royal Ballroom.

"We doen al zeven jaar hetzelfde en we dachten eraan om een twist te geven aan de finale van de pageant", vertelt stichtingvoorzitter Gitanjali Ragoebarsingh-Thakoer aan de Ware Tijd.  "Twee jaar geleden hadden we een grote groep van twintig kandidaten en het was niet te doen om zowel een talenten- als badpakkenronde in één avond te doen. Daarom hebben we besloten om de show op te splitsen." 

De organisatie belooft een 'all exclusive gala event'. Miss Sri-Dewi Martomamat (Miss Tropical Beauties Suriname 2018) en Mister Artly Voorburg vertegenwoordigen Suriname dit jaar bij een internationale pageant in Polen. De Miss en Mister TBS 2019 worden in 2020 afgevaardigd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen