Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Doden bij zware aanrijding Kennedyweg

Doden bij zware aanrijding Kennedyweg

25/06/2019 18:54 - Van onze redactie

De ontzielde lichamen zijn aan de kant gezet door de politie.

De ontzielde lichamen zijn aan de kant gezet door de politie. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Bij een aanrijding tussen een truck van het Nationaal Leger en een personenauto zijn dinsdagmiddag twee personen overleden. Het gaat om een man en een vrouw die in de personenauto zaten. De aanrijding vond plaats aan de Kennedyweg in het district Para.

Twee andere inzittenden zijn met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het AZP. De brandweer moest assistentie verlenen om de inzittenden die bekneld waren uit het voertuig te halen. De politie is ter plekke bezig met het onderzoek. Meer informatie volgt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina