Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • VS: politie zoekt persoon die alligators loslaat

VS: politie zoekt persoon die alligators loslaat

24/06/2019 03:17

VS: politie zoekt persoon die alligators loslaat

Foto: Thinkstock  

PITTSBURGH - In het Amerikaanse Pittsburgh is de politie op zoek naar een persoon die alligators loslaat in de stad. Inwoners en agenten stuitten de afgelopen maand op drie alligators, terwijl die er normaal niet voorkomen.

De kleinste van het stel was net geen meter lang, de grootste zo'n anderhalve meter. Volgens de lokale politie vormen ze "een gevaar voor kinderen en huisdieren", zeker omdat ze langer dan 3 meter kunnen worden. De dieren komen wel voor in staten als Florida en Louisiana, maar volgens agenten is het onwaarschijnlijk dat ze hun natuurlijk leefgebied hebben verlaten om in de stad terecht te komen.

Daarom denkt men aan een eigenaar die van de beesten af wilde komen. Bij één van de alligators is dat al vastgesteld, toen de politie het huis binnenviel waar het dier was gevonden. Daar werden nog eens 32 dieren in beslag genomen, waaronder drie alligators en twee pythons. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina