Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jerry Sadiek wint open sneldamtoernooi

Jerry Sadiek wint open sneldamtoernooi

24/06/2019 22:39 - Van onze redactie

Jerry Sadiek wint open sneldamtoernooi

Jerry Sadiek werd zondag winnaar van het open sneldamtoernooi. Foto: Combinatie '80  

PARAMARIBO - Jerry Sadiek heeft het eerste open sneldamtoernooi georganiseerd door het interim-bestuur-Nelius Codrington op zijn naam geschreven. De Candidate Federatiemeester (CMF) vergaarde vijftien punten.

Met dat aantal kwam hij zondag na negen speelronden die volgens het Zwitsers-systeem werden afgewerkt als winnaar uit de bus. Semikampioen Arief Salarbaks en nummer drie Arwien Bhagwandas vergaarden elk veertien punten. Door meer weerstandspunten eindigde Salarbaks hoger. Amoni Afonsoewa en Niaaz Salarbaks, nummer vier en vijf, hadden elk twaalf punten.

Aan het toernooi deden 35 dammers mee. De wedstrijden werden gespeeld op de Algemene Middelbare School. Het evenement was het eerste sinds Codrington in april de leiding kreeg over het overgangsbestuur. Eén van de taken van deze groep is om nieuwe bestuursverkiezingen voor te bereiden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina