Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Wij moeten blijven winnen'

'Wij moeten blijven winnen'

23/06/2019 23:06 - Frank Finisie

'Wij moeten blijven winnen'

 

PARAMARIBO - "Wij moeten onze wedstrijden blijven winnen en naar onszelf kijken”, zei Transvaal-coach Raymond Mannen zondag na de gewonnen eerstedivisiewedstrijd tegen Voorwaarts. In het Franklin Essed Stadion zegevierde zijn club met 2-1 over Voorwaarts.

"Als wij spelen zoals in de eerste helft dan heb je een goede wedstrijd, maar in de tweede helft is het minder gegaan. Het kan aan meerdere factoren hebben gelegen. Onder meer lang nadenken om te schieten of te lang wachten om een beslissing te nemen over de juiste pass op het juiste moment", zei  Mannen.

In de matige wedstrijd domineerde Transvaal vooral in de eerste helft. Echter, de kansen werden onbenut gelaten. Voorwaarts kwam na de rust beter opzetten, waardoor Transvaal het moeilijk kreeg. Voorwaarts kreeg kansen om tot scoren te komen, maar deze werden niet in doelpunten omgezet.

Ronaldo Kembel schoot in de 74ste minuut tussen een kluwen van spelers de 1-0 in voor Transvaal. De ingevallen Carlos da Silva schoot daarna raak uit de reboun; 2-0. In de 88ste minuut maakte Alvaro Verwey de 1-2, maar meer zat er niet in voor Voorwaarts. "De wedstrijd was in balans en de winst kon beide kanten uitgaan. Het is daarom teleurstellend dat we verloren", jammerde assistent-trainer Werner Blackson van Voorwaarts.

Overig uitslagen: West United - SNL 3-1; Santos - WBC 1-1; Leo Victor - Broki 4-0; Robinhood - Nishan'42 4-2; Notch-ACoconut vond geen voortgang, omdat beide ploegen met hetzelfde kleur tenue op het veld verschenen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina