Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man zwaargewond bij steekpartij Albina

Man zwaargewond bij steekpartij Albina

23/06/2019 15:19

Man zwaargewond bij steekpartij Albina

 

PARAMARIBO - Een 35-jarige man is vrijdagmiddag zwaargewond door een steekpartij in Albina. Hij werd door een andere man enkele keren gestoken.

De Ware Tijd verneemt dat de twee mannen een woordenwisseling hadden, die uitmondde in een steekpartij. Het slachtoffer werd door de verdachte enkele keren op onbekende plaatsen gestoken met een scherp voorwerp. Na de steekpartij vluchtte de beschuldigde richting Paramaribo. Bij de controle post te Stolkertsijver werd hij aangehouden en overgedragen aan de politie van Albina.

Naar verluidt werd het slachtoffer in kritieke toestand naar de Franse kant overgebracht voor verdere medische hulp. Het is vooralsnog onbekend wat het motief zou zijn geweest  voor de steekpartij. De politie onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen