Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drie verdachten aangehouden voor diefstal

Drie verdachten aangehouden voor diefstal

23/06/2019 21:18

Drie verdachten aangehouden voor diefstal

 

PARAMARIBO - Het Regio Bijstand Team Paramaribo heeft de 37-jarige Milton W., de 27-jarige Senandy W. en de 45-jarige Erny W. aangehouden wegens diefstal. Het trio wordt ervan verdacht een handtas met inhoud te hebben gestolen uit een auto aan de Boilingstraat in het ressort Livorno, dit meldt de politie zondag op haar website.

In de handtas waren er een vuistvuurwapen, een groot geldbedrag in Surinaamse dollar en valuta, staafjes goud en persoonlijke bescheiden. Volgens verklaring van de benadeelde had hij zijn voertuig donderdag voor een fabriek geparkeerd. Hij stapte uit en ging het fabrieksgebouw binnen zonder zijn auto af te sluiten. Zijn handtas had hij op één van de autostoelen achtergelaten. Toen het slachtoffer terugkeerde naar zijn auto ontdekte hij dat zijn handtas was weggenomen.

De politie van het ressort stelde een onderzoek in en kon met behulp van camerabeelden de verdachten opsporen. Het vuurwapen en een deel van het geld zijn aangetroffen bij de verdachten. Het geld en het wapen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het drietal in verzekering gesteld. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Paramaribo.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen