Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Shaquille Cairo velt Nishan '42

Shaquille Cairo velt Nishan '42

22/06/2019 18:04 - Marinio Balsemhof

Shaquille Cairo van Robinhood (links) was vrijdagavond niet te stoppen in de wedstrijd tegen Nishan'42.

Shaquille Cairo van Robinhood (links) was vrijdagavond niet te stoppen in de wedstrijd tegen Nishan'42. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Shaquille Cairo was vrijdagavond de grote plaaggeest van Nishan '42. In het Franklin Essed Stadion was de jeugdige spits van Robinhood in de eerste helft flink op dreef en hij besliste in zijn eentje met vier goals de wedstrijd.

Robinhood kon ook in de tweede helft meermaals het net vinden, maar de zakelijkheid viel weg. Dat was ook in de achterhoede het geval, want daar lieten zij twee goals toe. Het waren Havael Gregor en Ra-Lo Pinas die de tegengoals maken. Cairo die de laatste tijden flink op dreef is, was erg trots op zijn prestatie.

Met trots vertelt hij dat het de eerste keer is dat hij vier goals in een wedstrijd heeft kunnen maken. De spits zegt dat hij zijn goede vorm te danken heeft aan zijn harde arbeid op de trainingen. Hij wil in de komende wedstrijden ook scoren, dus hij zal naar eigen zeggen met dezelfde voortvarendheid blijven werken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina