Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • President feliciteert ‘Bigi Boi’ met overwinning

President feliciteert ‘Bigi Boi’ met overwinning

22/06/2019 21:57

Jairzinho "Bigi Boi' Rozenstruik.

Jairzinho "Bigi Boi' Rozenstruik.  

PARAMARIBO - President Bouterse feliciteert namens de regering Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik en begeleidingsteam met zijn supersnelle overwinning in KO op Allen Crowder, meldt het NII. “Uw harde werken wordt beloond. U maakt Suriname trots,” zegt de trotse president.

Dit is de tweede overwinning op rij van Rozenstruik in zwaargewichtsklasse van de UFC. 'Bigi Boy' werd in Greenville, South Carolina, aangevuurd door diverse Surinaamse supporters waaronder ook topsporters Tyrone Spong en Renzo Tjon A Joe.

'Met deze grandioze overwinning van deze jonge en dynamische Surinamer is ons land wederom positief op de wereldkaart geplaatst." Jairzinho is een voorbeeld voor vele Surinamers. Volgens het staatshoofd inspireert Bigiboi middels zijn succesvolle sportcarrière vele andere Surinaamse jongeren om hun talenten te ontwikkelen en zo hun dromen te ontwikkelen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina