Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dronken agent jaagt voetganger de dood in

Dronken agent jaagt voetganger de dood in

21/06/2019 18:19

Dronken agent jaagt voetganger de dood in

 

PARAMARIBO - De voetganger Devindra Bholasing (25) heeft vrijdagochtend het leven gelaten na een aanrijding aan de Parmessarweg in Nickerie. De autobestuurder, aspirant-agent van politie Afzal I., was dronken en reed met een hoge snelheid, meldt de voorlichtingsafdeling van de politie.

Afzal I. werd overgebracht naar het politiebureau te Nieuw-Nickerie en onderworpen aan een blaastest waaruit bleek dat hij dronken was. Na te zijn ontnuchterd werd hij voorgeleid en in verzekering gesteld. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Bij aankomst van de politie van Paradise bleek de voetganger al overleden. Het ontzielde lichaam van Bholasing is voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van de voetganger staat de verkeersbarometer landelijk op 34.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina