Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bromfietser 32ste verkeersdode

Bromfietser 32ste verkeersdode

19/06/2019 19:45

Bromfietser 32ste verkeersdode

 

PARAMARIBO - De 47-jarige bromfietser Guillano Biswane is de 32ste verkeersdode voor dit jaar. Hij werd zaterdagavond laat door de dronken automobilist Roël B. aangereden op de Oost-Westverbinding in Marowijne, meldt de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname woensdagmiddag.

Biswane werd afgevoerd naar de RGD-poli van Albina en vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis in Frans-Guyana, waar hij zondag kwam te overlijden. Uit onderzoek van de politie van Albina bleek dat beide mannen richting Moengo reden en dat ter hoogte van Alfonsdorp de bromfietser werd aangereden. Biswane raakte zwaargewond aan onder meer zijn hoofd.

De 37-jarige Roël B. klaagde over lichaamspijnen en werd voor medische behandeling gebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij bleek geen noemenswaardige letsels te hebben opgelopen werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau.

Na te zijn ontnuchterd werd Roël B. voorgeleid. Tegenover een hulpofficier van justitie erkende hij met zijn auto "tegen iets" te zijn aangekomen. Echter, hij wist niet wat. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd de man in verzekering gesteld. Zijn auto is in beslag genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina