Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Telesur kondigt 4G op mobiel aan

Telesur kondigt 4G op mobiel aan

18/06/2019 19:04

Telesur kondigt 4G op mobiel aan

 

PARAMARIBO - Het telecombedrijf Telesur zal binnenkort de 4G LTE introduceren. Met deze vernieuwde dienstverlening zal een versnelde mobiele breedbanddienst worden aangeboden. “4G LTE wordt ongeveer tien keer sneller dan de huidige 3G”, laat Telesur-directeur Mike Antonius dinsdag weten in een persbericht.

"Na de 4G LTE-aanpassingen op ons netwerk voor mobiel eerder dit jaar, zijn de eerste testgebieden Paramaribo Noord en Paramaribo Centrum nu in operatie", zegt Antonius. Binnenkort zal ook Paramaribo Zuid worden toegevoegd op dit systeem voor versneld mobiel internet.

Antonius: "De komende tijd zullen onze engineers het mobiel netwerk verder optimaliseren. Onze klanten zullen in die testgebieden 4G LTE zien verschijnen op hun mobiele toestel en de versnelde mobiele breedbanddienst ervaren." Het upgraden van het mobiel netwerk is onderdeel van het Telesur Nationaal Breedband Project.

Met de 4G LTE-upgrade op mobiel geeft Telesur invulling aan zijn rol als enabler van de e-Suriname visie. Telesur stemt al geruime tijd de bedrijfsactiviteiten af richting e-Suriname. Binnen deze visie worden voorbereidingen getroffen voor toepassingen voor diverse e-services, zoals online betalen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen