Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Colporteur de Ware Tijd overlijdt na aanrijding

Veroorzaker dodelijke aanrijding aangehouden

17/06/2019 13:17 - Van onze redactie

Het stoffelijk overschot is afgedekt in afwachting op de lijkenwagen.

Het stoffelijk overschot is afgedekt in afwachting op de lijkenwagen.  

PARAMARIBO - De 63-jarige Marlène Biharie is maandagochtend rond tien over half vijf aan de Tourtonnelaan aangereden door een autobus. Ze was vrijwel op slag dood. Biharie, die op de fiets was, is colporteur van de Ware Tijd geweest.

De 36-jarige bestuurder J. S. reed na de aanrijding door, maar kon kort daarna door de politie van het ressort Centrum worden klemgereden. De man was stomdronken; hij blies ruim viermaal het wettelijk toegestane alcoholpromillage. 

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer, het voertuig en de fiets zijn in beslag genomen in belang van het verder onderzoek. Biharie is volgens nabestaanden al 29 jaar krantenverkoopster. De verkeersbarometer steeg naar 31. De politie van Centrum onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina