Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • UPDATE: Man dood aangetroffen

UPDATE: Man dood aangetroffen

06/06/2019 23:17

UPDATE: Man dood aangetroffen

 

PARAMARIBO - De man, die woensdagochtend dood is aangetroffen op de Javaweg, heet Iwan Tekemang. Uit het voorlopig onderzoek blijkt volgens de voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname dat de 49-jarige is aangereden door twee bromfietsers.

Nadat Tekemang door de eerste bromfiets werd aangereden, is hij gevallen op de rijbaan. Vervolgens heeft de tweede brom over hem gereden. Dat rijtuig werd bestuurd door de vijftienjarige S.M. Hij en zijn 31-jarige duorijder Fabian L. zijn inmiddels aangehouden.

Uit hun verklaring komt naar voren dat zij kwamen te vallen na Tekemang te hebben overreden. Ze stonden op en vervolgden hun weg zonder zich om de voetganger te bekommeren. Fabian L., eigenaar van de brom, is overgedragen aan de Militaire Politie omdat hij militair is. De politie heeft de bromfietser die Tekemang als eerste heeft aangereden nog niet achterhaald.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina