Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bromfietser verongelukt

Bromfietser rijdt tegen elektriciteitspaal en laat leven

06/06/2019 18:07 - Van onze redactie

Het lichaam van de verongelukte bromfietser wordt afgevoerd.

Het lichaam van de verongelukte bromfietser wordt afgevoerd. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De negentienjarige Lucas Nunes Lima is donderdagochtend verongelukt op de Indira Gandhiweg. Hij is met zijn bromfiets tegen een elektriciteitspaal aangekomen en daarbij zodanig gewond geraakt dat hij het leven ter plaatse heeft gelaten meldt de politie op haar website.

Lucas Nunes Lima moet met een hoge snelheid hebben gereden op een bromfiets met een opgevoerde motor. Het levenloze lichaam en de bromfiets zijn hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie van bureau leleydorp.  Met de dood van Lucas Nunes Lima is de verkeersbarometer opgelopen naar 30.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina