Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nog twee aangehouden in zaak drugs in siroop

Nog twee aangehouden in zaak drugs in siroop

03/06/2019 01:19 - Van onze redactie

Nog twee aangehouden in zaak drugs in siroop

 

PARAMARIBO - In de zaak waarbij vloeibare cocaïne in 8 flessen siroop in een container werd aangetroffen zijn nog twee mannen aangehouden en in verzekering gesteld. Eerder deze week werd al een verdachte in deze zaak opgespoord en in verzekering gesteld.

De redactie verneemt dat één van de verdachten een inklaarder is. Op de Jules Sedney Haven onderschepte de douanerecherche op 17 mei in een container 8 flessen vloeibare cocaïne in siroop. De politie werd in kennis gesteld waarna de zaak overgedragen werd aan de Narcotica Brigade.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina