Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Aanhouding in zaak vloeibare cocaïne in siroop

Aanhouding in zaak vloeibare cocaïne in siroop

31/05/2019 21:41 - Van onze redactie

Aanhouding in zaak vloeibare cocaïne in siroop

 

PARAMARIBO - In de zaak waarbij de douanerecherche siroop met vloeibare cocaïne onderschepte, heeft de politie een man aangehouden en in verzekering gesteld. Dit verneemt onze redactie uit betrouwbare bronnen.

Het is niet bekend in hoeverre de verdachte zich schuldig zou hebben gemaakt aan het strafbare feit. Op de Jules Sedney Haven onderschepte de douanerecherche op 17 mei een container met drugs, die naar het buitenland verscheept zou worden.

De politie werd in kennis gesteld waarna de zaak overgedragen werd aan de Narcotica Brigade. Na een grondig onderzoek in de container werden acht flessen siroop met vloeibare cocaïne in beslag genomen. Het is onbekend of er meer aanhoudingen zullen volgen. De zaak De Narcotica Brigade heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina