Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Scholiere onderweg naar school verkracht te Latour

Scholiere onderweg naar school verkracht te Latour

28/05/2019 17:06 - Van onze redactie

Scholiere onderweg naar school verkracht te Latour

 

PARAMARIBO - Een zestienjarige scholiere is maandag in de vroege ochtend verkracht door een tot nog toe onbekende man in het ressort Latour. De redactie verneemt dat het meisje op weg was naar school, in de buurt van de Ramgoelamweg.

Het meisje werd staande gehouden door een man met een vuistvuurwapen nadat ze uit een bus was gestapt, aldus de politie. De man bracht de tiener naar een bewoond perceel waar hij haar verkrachtte. Een buurtbewoner sloeg alarm waarna de man wegvluchtte.

Uit protest hebben leerkrachten van twee scholen in Latour geen lesgegeven. Een leerkracht vertelt aan de redactie dat ze zich niet meer veilig voelen vanwege de aanhoudende inbraken en berovingen op de scholen. 

De politie heeft de verdachte nog niet in beeld gebracht, maar werkt hard aan diens opsporing. De zaak wordt onderzocht door bureau Latour.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina