Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BREAKING: Schoolroof houdt Latour in zijn greep

BREAKING: Schoolroof houdt Latour in zijn greep

28/05/2019 12:19 - Naomi Hoever

BREAKING: Schoolroof houdt Latour in zijn greep

 

PARAMARIBO - Op een school in Latour heeft zich dinsdag een gewapende beroving voorgedaan. Leerkrachten en leerlingen van scholen in deze wijk worden al enige tijd geteisterd door gewelddadige berovingen. Persoonlijke spullen worden onder bedreiging meegenomen.

Dinsdagmorgen was het raak op de St. Ceciliaschool aan de Ramgoelamweg. Gewapende rovers zijn het erf van deze voj-school opgegaan, hebben leerkrachten en leerlingen onder schot gehouden en zijn ervandoor gegaan met hun bezittingen. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden echter ontkent dat er sprake is geweest van een beroving op de St. Caeciliaschool.

Een soortgelijk incident deed zich maandag voor op voj-Hockey, op een steenworp afstand van de St. Ceciliaschool. Vorige week hebben rovers HPG Latour aan de Sapakarastraat aangedaan. In april moest OS Hockey het ontgelden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina