Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Haai doodt man voor de kust van Hawaï

Haai doodt man voor de kust van Hawaï

26/05/2019 03:59

Haai doodt man voor de kust va Hawaï

Foto: Connecticut Magazine  

HONOLULU - Voor de kust van het Hawaïaanse eiland Maui is een man door een haai aangevallen. Het 65-jarige slachtoffer uit Californië overleefde het niet, melden lokale media. Het is naar verluidt de eerste dodelijke haaienaanval in de Amerikaanse staat in vier jaar.

De autoriteiten bevestigen de dood van de man en hebben waarschuwingsborden opgehangen in de buurt van Kaanapali Beach. Volgens ooggetuigen was de man enkele tientallen meters uit de kust toen hij werd aangevallen. Het is niet bekend om welke soort haai het gaat.

De vorige keer dat iemand op Hawaï door een haai werd gedood was in 2015. Toen werd voor de kust van Maui een 65-jarige vrouw door een tijgerhaai gegrepen. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina