Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bestuurder aanrijding Anamoestraat opgepakt

Bestuurder aanrijding Anamoestraat in verzekering gesteld

25/05/2019 15:04 - Van onze redactie

Op deze camerabeelden is te zien hoe de voetganger wordt aangereden door de bestuurder.

Op deze camerabeelden is te zien hoe de voetganger wordt aangereden door de bestuurder.  

PARAMARIBO - De 44-jarige autobestuurder die vorige week een aanrijding veroorzaakte aan de Anamoestraat en daarna het slachtoffer in hulpeloze toestand achterliet, is deze week door de politie in verzekering gesteld. De bestuurder had zich niet binnen de wettelijk bepaalde tijd van vier uren bij de politie aangemeld.

Ook het voertuig met schade was nergens te bespeuren. De redactie verneemt dat de auto bij een spuiter werd aangetroffen en in beslag genomen. De schade aan het voertuig was al hersteld en de auto was opnieuw gespoten door de spuiter. De aanrijding werd op camera vastgelegd en de beelden zijn verspreid via sociale media.

De familie van het slachtoffer deed een verzoek via sociale media om de bestuurder te achterhalen. Er werd 500 euro als beloning uitgeloofd voor de gouden tip die zou leiden tot het achterhalen van de bestuurder. Het slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis. Bij de aanrijding heeft hij fracturen aan zijn lichaam opgelopen. De zaak wordt onderzocht door de politie van Geyersvlijt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina