Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • PVV bindt ook Broki aan zegekar

PVV bindt ook Broki aan zegekar

24/05/2019 05:03 - Frank Finisie

Rogier Kastiel van Broki (l) gaat voorbij de bal, maar probeert alsnog de bal te krijgen, maar Finidi Misiedjan van PVV (r) is er eerde bij. PVV wint met 2 – 1.

Rogier Kastiel van Broki (l) gaat voorbij de bal, maar probeert alsnog de bal te krijgen, maar Finidi Misiedjan van PVV (r) is er eerde bij. PVV wint met 2 – 1. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - PVV heeft na Botopasi en Nishan’42 ook Broki aan de zegekar gebonden. In het Franklin Essed Stadion werd donderdagavond met 2 – 1 van Broki gewonnen. Het was een wedstrijd uit de eerste divisie voetbal competitie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB).

In de wedstrijd waarbij beide ploegen aanvallen sterk speelde gelukte het de Politie Voetbal Vrienden om eerst tot scoren te komen. Orveo Anautan wist in de 15de minuut te scoren. De achterhoede van Broki bleef staan bij een buitenspelval dat niet goed dicht klapte. Anautan kon met een schuiver afronden, 1 - 0. Op slag van rust kreeg Broki een penalty, nadat Gael Engeso van PVV, Virgill Najoe van Broki onderuit haalde in het strafschopgebied. De toegekende strafschop werd genomen door Sifillion Soekhoe, deze trapte de bal tegen de paal.

De tweede speelhelft vertoonde hetzelfde spelbeeld. Twee minuten na de hervatting van de twee speelperiode was het Anautan die weer het net wist te vinden. Een ingooi werd niet goed uitverdedigd, de bal kwam bij Anautan die met een omhaal wist te scoren, 2 - 0. Broki gooide alles in de aanval, en kreeg diep in blessuretijd loon naar werken. Soekhoe schoot van afstand raak, 2 - 1. "Wij hebben kansen gehad, maar niet gescoord, en de verkeerde passes hebben ons de wedstrijd gekost", jammerde aanvoerde Vahid Vinisie. Hesron Jeroe trainer van PVV is blij met de drie punten. Omdat de voorbereiding naar deze wedstrijd toe was niet optimaal.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina