Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vermoedelijk drugs in container ontdekt

Vermoedelijk drugs in container ontdekt

20/05/2019 09:42 - Van onze redactie

Containers op de Jules Sedney Haven.

Containers op de Jules Sedney Haven. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Er zijn vrijdagmiddag vermoedelijk drugs ontdekt in een container op de Jules Sedney Haven. De container zou naar het buitenland verscheept worden. Uit doorgaans goed ingevoerde bronnen verneemt de redactie dat de ontdekking zou zijn gedaan door de douanerecherche. Het gaat om acht stroopflessen waarin er vermoedelijk vloeibare drugs is aangetroffen.

Om vooralsnog onbekende redenen zou er geen verder onderzoek zijn gedaan. Vernomen wordt dat de zaak pas maandagochtend is opgepakt. Verschillende onderzoeksteams zijn nu bezig met deze zaak. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden bevestigd de berichtgeving.

De acht flessen die zijn aangetroffen waren deel van een partij stroopflessen die naar het buitenland verscheept zou worden. Het onderzoek in de zaak is overgedragen aan de Narcotica Brigade van politie.

De vondst komt nog geen drie weken nadat in het Franse Duinkerken 492 kilo cocaïne is aangetroffen in een lading bacoven uit Suriname. De partij was verborgen in de dubbele bodem van de container die via Guadeloupe naar Frankrijk was vervoerd. 

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen