Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • UPDATE: Man overleden na vechtpartij

UPDATE: Man overleden na vechtpartij

14/05/2019 04:06 - Van onze redactie

Het levenloze lichaam van het slachtoffer wordt afgevoerd.

Het levenloze lichaam van het slachtoffer wordt afgevoerd. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De 43-jarige Benito Wijnerman is overleden na een vechtpartij aan de Surimamboweg, een zijstraat van de Coesewijnestraat. Het geval deed zich voor in de nacht van maandag op dinsdag. Er zijn nog geen verdachten in deze zaak aangehouden.

De redactie verneemt dat het slachtoffer op een feestje was op voornoemd adres toen er een vechtpartij uitbrak tussen twee groepen personen. Wijnerman moet deel uit hebben gemaakt van de ene groep. Hij belandde op een gegeven moment op straat waarbij hij een vuistvuurwapen tevoorschijn moet hebben gehaald waarmee hij schoten loste.

Niemand is daarbij gewond geraakt. Een groep mannen moet hem vervolgens hebben aangevallen. De mannen hebben Wijnerman toen zwaar mishandeld. Hoogstwaarschijnlijk is hij ten gevolge van deze mishandeling overleden. Het slachtoffer had een ernstige verwonding in zijn gelaat dicht bij zijn rechteroog.

Het ambulancepersoneel constateerde dat Wijnerman geen teken van leven vertoonde en een ingeschakelde arts stelde de dood vast.  Van de daders ontbreekt nog elk spoor. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De politie van Latour heeft de zaak in verder onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen