Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nieuw sectiebestuur VMS wil oplossingen

Nieuw sectiebestuur VMS wil knelpunten oplossen

13/05/2019 21:37

‘Verlenging overeenkomsten SZF en artsen

 

PARAMARIBO - De verlenging van de overeenkomsten tussen het Staatsziekenfonds (SZF) en de gevestigde huisartsen is een van de knelpunten waar het nieuw bestuur van de sectie Algemene Artsen van de Vereniging Medici in Suriname (VMS) aandacht aan zal besteden, meldt VMS in een persbericht.

Het nieuw sectiebestuur wil ook andere dringende problemen aanpakken, waaronder het te laat of helemaal niet uitbetalen van honoraria van de huisartsen door het SZF. Ook gaat het werken aan uniforme aanpassingen van de honoraria en uniforme verrichtingenlijsten voor alle verzekeraars en het SZF.

Het bestuur wil verder artsen die nog geen lid zijn van de VMS motiveren om lid te worden, in het belang van zowel de arts als de beroepsgroep. Het nieuwe bestuur dat op 8 mei is gekozen wordt geleid door Mukesh Simbhoedatpanday. Verder bestaat het bestuur uit Sandhia Ramnarain, Amar Ramadhin, Eddy Wong Chung, Ritesh Dhanpat, Berryl Morris en Deepak Gangadin.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen