Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk man aangetroffen aan de Ringweg

Lijk man aangetroffen aan de Ringweg

12/05/2019 12:05 - Van onze redactie

Lijk man aangetroffen aan de Ringweg

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een lijk van een man van Hindostaanse komaf is zondagmorgen aan de Ringweg–Zuid aangetroffen. De identiteit van de man is nog onbekend. Het vermoeden bestaat dat hij door een voertuig werd aangereden en in hulpeloze toestand is achtergelaten door de bestuurder.

Toen de ambulance ter plaatse arriveerde was de man al overleden. In de directe omgeving van het ontzielde lichaam trof de politie verschillende onderdelen van een voertuig aan die als stille getuigen aangemerkt kunnen worden.

Het lijk is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina