Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Leo Victor laat kostbare punten liggen tegen Notch

Leo Victor laat kostbare punten liggen tegen Notch

12/05/2019 22:48 - Frank Finisie

Jeame Naana van Leo Victor springt hoog op bij een kopduel met André dos Santos Conceiçao van Notch. Notch wint met 1–0.

Jeame Naana van Leo Victor springt hoog op bij een kopduel met André dos Santos Conceiçao van Notch. Notch wint met 1–0. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - Leo Victor heeft zondagavond in het Franklin Essed Stadion kostbare punten laten liggen tegen Notch. De wedstrijd in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) eindigde in 1–0 voor Notch. De wedstrijd was rommelig, soms hard, met veel balverlies aan beide kanten. De eerste helft was er één met weinig hoogtepunten. De blanco stand bij het ingaan van de rust gaf de juiste verhouding aan.

De tweede speelhelft was spannend, beide ploegen gingen nadrukkelijker in de aanval. Notch bleek fortuinlijker en wist in de 49ste minuut tot scoren te komen. Juari Miranda schoot van buiten het strafschopgebied diagonaal in, buiten het bereik van de Leo Victor-doelman Kevin Pandooi, 1-0. Notch wist de voorsprong te behouden tot het laatste fluitsignaal van arbiter Ramon Louisville.

"Ik heb de jongens gezegd om de ruimte klein te houden, zodat Leo Victor niet in hun spel kan komen", zegt trainer Ramon Apoetiti van Notch. Regilio Kolf, de assistent-trainer van Leo Victor, zegt dat er meer rust moet komen in hun spel. "Wij moeten beter combineren, ons positiespel waaraan wij veel werken op de training wil nog niet goed lukken", zei Kolf. 

Overige uitslagen

Broki - Nishan'42 1-1
Inter Moengotapoe - Robinhood 2-2
Transvaal - Acoconut 4-1
Voorwaarts - Papatam 5-3
Santos - West United 2-0

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina